Uusi kokousta.fi palvelu on nyt täällä

Me Talokummit olemme saaneet runsaasti kysymyksiä korjaushankkeista poikkeusoloissa ja siitä, mitä pitäisi tehdä, kun yhtiökokousta ei voida pitää. Se on taloyhtiöiden ymmärrettävä ja syvä huoli, mutta niin turhauttavaa!

Korjaushanketta voi hyvin viedä eteenpäin suunnittelussa ja toteuttamisessa, jos toteutusjärjestyksen suunnittelee hyvin etukäteen poikkeusolot huomioiden. Toisaalta nyt on myös hyvin suunnittelukapasiteettia tarjolla.

Ainoa siis, mikä hankkeita hidastaa, on tämä taloyhtiödemokratian sääntömääräinen yhtiökokous. Me Talokummit kärvistelimme tuskassa, mutta sitten nostimme jalat pöydälle ja laitoimme silmät kiinni. Mitä voisimme tehdä asian hyväksi yhteiskunnallisesti merkittävässä asiassa. Keksimme uuden palvelun Kokousta.fi palvelun.

Suunnittelimme ja toteutimme turvalliset kokoustilat niille osakkaille, joiden jostain syystä on tultava paikan päälle kokoukseen. Lisäksi löysimme yhteistyökumppanin taloyht.io:n, jonka digitaalinen etäkokousalusta toimii parhaiten maailmassa taloyhtiökokouksia varten. Se mahdollistaa kaiken sen, mitä muista virtuaalikokoushuoneista puuttuu. Suljettu lippuäänestys äänileikkureineen on myös mahdollista. Lisäksi havaitsimme, että isännöitsijät ja hallituksen jäsenet tarvitsevat nyt näissä poikkeusoloissa tukea sekä hankkeiden läpivientiin, että yhtiökokousten etäkokousalustoihin.

Keräsimme siis kaikki nämä palaset yhteen ja teimme kokousta.fi palvelun. Tarvittaessa avaimet käteen periaatteella voimme nyt varmistaa asiakkaalle yhtiökokouksen ja myötävaikuttaa omalta osaltamme korjaushankkeiden aloittamiseen.

Käy katsomassa kokousta.fi

P.S Niille jotka miettivät palvelun turvallisuutta kerromme, että olemme lukuisia tunteja suunnitelleet turvallista kokousympäristöä ja otamme THL:n ohjeet tosissamme.

 

Jari Halonen

Jari Halonen on Tarkastuspalveluyksikön päällikkö ja rakennusmestari. Työssään Jari auttaa kiinteistöjen omistajia ylläpitämään ja kunnostamaan kiinteistöjä suunnitelmallisesti. Vapaa-ajallaan Jari tekee hyvin monenlaisia juttuja, vetää asuntovaunua, veneilee, mopoilee, laskettelee, eniten ehkä kuitenkin puuhailee kaikenlaista vanhan omakotitalon parissa.

Kommentoi

Keskustellaan lisää

Aloitetaan keskustelu teidän taloyhtiöstänne. Sovitaan tapaaminen ja katsotaan yhdessä, mitä teidän taloyhtiöllenne kuuluu.

Avaa kalenteri

Sisäpiiri

Liity Talokummin sisäpiiriin ja saat ilmaiset asiantuntijavinkit taloyhtiösi arvon säilyttämiseen, korjaushankkeiden käynnistämiseen ja hallituksen pyörittämiseen.

Kun liityt, saat heti sähköpostiisi Sähköautojen latauspisteet -oppaan PDF -muodossa.